Kjøkkenkroken


Tonnevis med eksklusivt kjøtt bæres årlig ned fra norske villreinfjell, og retter av reinkjøtt er noe av det mest eksklusive nordmenn kan servere. Her kan du laste ned våre oppskrifter. I tillegg har vi gjort jobben for deg ved å finne de beste oppskriftene på nettet. Til god mat hører også godt drikke. Bonne apetitt!

Villreinkjøtt er en førsteklasses råvare. Foto: matprat.no

Villreinkjøtt er en førsteklasses råvare. Foto: matprat.no

Villreinens kjøkkenkrok.jpg

Villreinen 2008: Mørning av viltkjøtt og tilberedning - pdf
Villreinen 2007: Gravet ytrefilet av villrein - pdf
Villreinen 2006: Finnbiff De Luxe - pdf
Villreinen 2005: Villreinburger - et lekkert, lite måltid - pdf

 

 

Reinsdyrfilet med pære, potet og soppReinsdyrpaté med tyttebær
Grillede reinsdyrkoteletter
Reinsdyrhakk
Bidos
Reinsdyrkaker i viltsaus
Reinsdyrhakk med potetlokk
Reinbiff med cidersaus
Reinsdyrpaté med einebær
Viltsauté     
Reinsdyrfilet med grønnsaksragu

God vin til godt viltkjøtt:
Kjølig kraft til varmt vilt (dinmat.fvn.no)
Mektig viltkjøtt krever kraftvin (vg.no)
Vintips til kjøtt i mørke (rbnett.no)
Tid for jakt (vinmonopolet.no)

Hei! Har du en god oppskrift som du ønsker å dele med andre? Send inn, så legger vi den ut her. Det er selvsagt ekstra  hyggelig om du legger med et bilde av den ferdige retten.